Clown Bobo's kindershow is een spectaculaire en interactieve show voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

 

Deze show duurt 45 minuten en bestaat uit een combinatie van jongleren, goochelen en interactie met de kinderen. Tijdens de show worden de kinderen meegenomen in een fantasierijke wereld met elementen uit het circus.

 

Clown Bobo weet als geen ander de kinderen te vermaken en ze actief deel te laten nemen aan zijn show. Er is een achtergronddoek van 3 meter breed, waardoor de kinderen echt het theatereffect beleven.

 

Daarnaast hebben wij ons eigen geluidssysteem, waarmee we een perfecte afstemming hebben tussen de show en het geluid. Onze show is ideaal voor basisschoolklassen en zal zeker de kinderen vermaken en hun aandacht vasthouden.

 

Meerdere korte shows van 30 minuten voor peuters, onderbouw en bovenbouw apart behoort tot de mogelijkheden.Het is niet alleen leuk, maar ook educatief door de verschillende elementen die aan bod komen, zoals samenwerking, concentratie en verbeeldingskracht.

 

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijke ervaring bezorgen en denkt u dat onze show daarbij past?  Boek dan deze fantastische kindershow.